Història
439
page-template-default,page,page-id-439,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

HISTÒRIA

1929

Josep M.Pallàs

Josep M.Pallàs, va ser qui va posar els fonaments del Club Atlètic Vic l'any 1929; ell fou el principal promotor de l'atletisme vigatà, però també l'acompanyaren l'Antoni Vilà, Andreu Fitó, Miquel Comella, entre molts d'altres afeccionats a aquest esport.

1955

Estadi Torras i Bages

Es va inaugurar les pistes d'atletisme de l'Estadi Torras i Bages, que eren de cendra i tenien 300 metres de corda. També hi havia uns vestidors i tot aquell material necessari per a la pràctica de les diferents especialitats. Tot i la manca d'instal·lacions fins aquell moment, això no va representar cap obstacle perquè alguns atletes sobresortissin esportivament en l'àmbit estatal.

1967

Club Atlètic Vic

El club va conformar la secció atlètica d'una sèrie d'entitats, i l'última secció va ser la Unió Esportiva de Vic. Fins aquest mateix any, no va anomenar-se definitivament Club Atlètic Vic.

1974

Escola d'Atletisme

Es va iniciar l'Escola d'Atletisme, que pretenia promocionar l'atletisme a les escoles i donar a conèixer més aquest esport. Encara avui es troba en ple funcionament, d'aquesta manera, s'aconsegueix introduir l'atletisme en el món dels més petits.

1986

Pistes Municipals Josep M.Pallàs

Es van inaugurar les Pistes Municipals Josep M.Pallàs, on avui es troba la seu del Club. Amb 8 carrers, 400m de corda i material sintètic. Posteriorment s'hi addicionà una graderia per a més de 1.000 persones amb una recta coberta de 80 metres ideal pels entrenaments dels atletes durant el dur hivern de la Plana de Vic.