ENTRENAMENT PERSONAL
1756
page-template-default,page,page-id-1756,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

ENTRENAMENTS ATLETICS PRESENCIALS I ONLINE
AMB EN ROGER ESTEVE

A qui va dirigit?

A totes les persones esportistes interessades en millorar en la cursa atlètica (ritmes, eficiència de cursa, tècnica i força) de diferents especialitats i objectius:
• Mig fons: 800m - 1.500m - 3.000m
• Fons: 10km - Mitja Marató – Marató – Trail – Ironman (Marató)
• Proves de resistència de les oposicions a Bombers i Mossos d’Esquadra.

Qui dirigeix aquests entrenaments?

Roger Esteve, Entrenador titulat d’atletisme per la Real Federación Española de Atletismo i Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, amb una llarga experiència en l’atletisme de competició i d’Alt Rendiment.

Com és l'entrenament?

Després d’emplenar el formulari-fitxa inicial per conèixer els objectius i les necessitats de l’esportista, realitzem una entrevista personalitzada entre l’entrenador i l’esportista amb la finalitat d’elaborar una planificació personalitzada i programar les sessions d’entrenament que s’aniran enviant setmanalment. Considerem que el feedback entre entrenador i esportista és clau i és per aquest motiu que, sempre que sigui necessari, hi haurà comunicació diària envers a l’evolució dels entrenaments.

En què consisteixen els plans d'entrenament online?

En els plans d’entrenament a distància, el pla és totalment personalitzat. Tot gira en funció a la disponibilitat, historial, nivell i objectius de l’esportista. Setmanalment s’enviarà el treball a realitzar per treure el màxim rendiment de l’esportista.

Quotes

PREUS SOCI CAVIC:
50€: entrevista + pla d’entrenament online
75€: entrevista + pla d’entrenament online + 2 sessions presencials/mes
90€: entrevista + pla d’entrenament online + 4 sessions presencials/mes

PREUS NO SOCI:
75€: entrevista + pla d’entrenament online
100€: entrevista + pla d’entrenament online + 2 sessions presencials/mes
115€: entrevista + pla d’entrenament online + 4 sessions presencials/mes