Contacte web
1184
page-template-default,page,page-id-1184,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Clàusula apartat de contacte web

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable S.l. Club Atlètic Vic. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre acord al Reglament (UE) 2016/679 (RGPD) i la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades (LOPD). Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no es sol·liciti la seva supressió. 

EN qualsevol moment vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si procedeix, a la limitació, i/o suspensió del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades a C/Antoni Vilà i Cañellas s/n, 08500 Vic (Barcelona) o mitjançant un escrit a cavic@cavic.cat.